Català   Español   English

ATURA EL TEMPS I GAUDEIX DELS TEUS SENTITS!!

Apropa't a l'emblemàtic Sant Roc fes una aturada en el temps acosta't a la natura, desperta els sentits... Un entorn únic saludable, tenint cura de la harmonia, pau i benestar.

L'estrès, vides agitades ens desequilibren dóna't un respir i regala't una escapada única i diferent on, recuperar sensacions i sentir-te de nou en equilibri. Es tracta d'Un petit Hostal, situat en una masia del 1700 on hem rehabilitat les seves antigues quadres amb tan sols 4 habitacions romàntiques amb nom de les emocions i totes diferents: Happy, Smile, Love ... Les habitacions són àmplies, lluminoses i presenten una decoració diferent integrada entre les pedres d'una Masia catalana i la natura conservant tot el seu encant original, romàntiques i diferents. Situat al cor del Parc Natural del Montseny ", presenta una combinació d'entreteniment, salut, esport, relax, delícies gastronòmiques.

- Podràs realitzar nombroses rutes de senderisme per la zona i gaudir de les vistes i del riu Tordera. La costa està situada a uns 23 km de distància.

Qui som:

Som uns amants de la Natura i el Montseny ens va enamorar ...

Solíem fer llargues rutes a cavall, descobrint llocs i paratges impressionants, la qual cosa t'acosta cada vegada més a la naturalesa i desperta els sentits ja una mica atrofiats en el temps ... L'objectiu fugir de l'estrés diari ... Així doncs emprendre un nou rumb cap al cor del Montseny. Al trobem l'emblemàtic Sant Roc una MASIA CATALANA del segle XVIII. Per a nosaltres un petit poble amb ermita pròpia abandonat ...

Al març del 2014 vam posar rumb al nostre nou viatge.

Avui volem compartir amb vosaltres.     

BENVINGUTS A HOSTAL RESTAURANT SANT ROC!